NEODOLJIVO Lenja beba slonče odbija da se probudi

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEODOLJIVO Lenja beba slonče odbija da se probudi

Na simpatičnom videu iz zoološkog vrta u Pragu vidi se kako slonče spava toliko dubokim snom da ni majka ne može da ga probudi.

Na snimku koji je objavio "Dejli mejl" se vidi kako mališa po sunčanom danu spava u travi, u senci svoje majke, koja nestrpljivo čeka da se njeno mladunče probudi.

Slonče je toliko opušteno da se njegove šape samo povremeno trzaju, a spava dubokim snom sa polu-otvorenim ustima. Majka mu prilazi i dodiruje ga surlom kako bi ga probudila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Reakcija izostaje, a majka nekon toga rešava da odustane. Tada je slončetu prišao jedan od radnika u vrtu i nekoliko puta ga potapšao po leđima.

Mladunče je hitro ustalo i potrčalo ka majci, kao da pre nekoliko sekundi nije spavalo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.