NEOBJAVLJENA TAJNA IZ ISTRAGE ZLOČINA: Zaplenjene Jelenine sveske OTKRIVAJU UBICU?!

Izvor: Press, 16.Nov.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBJAVLJENA TAJNA IZ ISTRAGE ZLOČINA: Zaplenjene Jelenine sveske OTKRIVAJU UBICU?!

Inspektori su prošle godine u kući Marjanovića zaplenili četiri sveske u kojima je Jelena beležila svoje misli i pesme, ali i opisivala odnose sa mužem i ostalim ukućanima
Foto> Informer.rs
Neposredno posle ubistva Jelene Marjanović aprila 2016. godine policajci su u kući u kojoj je živela zaplenili četiri sveske u kojima je nesrećna žena beležila svoje pesme, ali i opisivala odnose sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mužem i članovima njegove porodice.
Ovo je verovatno poslednja neobjavljena tajna iz istrage zločina o kome cela Srbija priča već više od 19 meseci!
Kako saznajemo, pregledom ovih svezaka inspektori su dobili detaljan uvid u Jelenine odnose sa mužem Zoranom i njegovim roditeljima i bratom, s kojima je živela, što je dodatno bacilo sumnju na njih kao osumnjičene za ubistvo! Naši policijski izvori objašnjavaju da 'Jelenine sveske' nisu klasični dnevnici, ali...
- Jelena je zapisivala različite pesme, uglavnom ljubavne, koje je verovatno smišljala za neki od svojih budućih albuma.
Međutim, ima i vrlo interesantnih Jeleninih setnih misli, koje ukazuju da joj nije bilo baš sve potaman u životu. Na nekoliko mesta je opisala i žestoke svađe sa Zoranom i drugim ukućanima. Pisala je i o tome kako su je isterivali iz kuće i kako je morala da spava u studiju... - navodi naš sagovornik.
On dodaje da su Jelenine sveske, kao i ostale stvari koje su zaplenjene, pažljivo analizirane. Angažovano je nekoliko istražitelja, među kojima su i grafolozi i psiholozi, koji su dobili Jelenine sveske da ih detaljno pročitaju i izanaliziraju.
- Pri čitanju i analizi tih svezaka otkriveno je dosta toga o zamršenim porodičnim odnosima u toj kući, što je pomoglo u sklapanju kockica i što je bacilo neko novo svetlo na otkrivanje motiva zločina - kaže naš izvor iz istrage koji nije hteo da detaljnije govori na ovu temu..
Osim tih svezaka, veštaci su analizirali i mnoge druge stvari koje su uzete iz kuće Marjanovića nakon ubistva.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.