NEOBICNA SVADBA Golman Cukarickog ozenio se fudbalskim sudijom

Izvor: medio.rs, 07.Sep.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBICNA SVADBA Golman Cukarickog ozenio se fudbalskim sudijom

Nikola Petrić venčao se s lepom Tamarom Pavlović, koja deli pravdu na fudbalskim utakmicama Superlige

Golman Čukaričkog Nikola Petrić stao je na ludi kamen, a njegova izabranica je Tamara Pavlović, fudbalski sudija.

Njih dvoje su se venčali prošlog vikenda u Čačku, a svadbi su prisustvovali igrači i treneri Čukaričkog. Nikola Petrić za Kurir otkriva kako je upoznao Tamaru:

- Zajedno smo dve i po godine. Upoznali smo se na proslavi kada je Borac >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ušao u Superligu. Od tada smo zajedno.

Golmana Čukaričkog pitamo kako je živeti sa fudbalskim sudijom:

- Lepo (smeh)! Između nas nema prepirki. A o fudbalu kod kuće i ne pričamo.

Supruga Tamara uskoro bi mogla da sudi svom mužu, što njega previše ne raduje.

- Tamara sada sudi ženama, a kad ispuni kvotu utakmica, sudiće i Superligu za muškarce. Ne bih voleo da mi sudi jer ako bih skrivio penal, sigurno mi ne bi pregledala kroz prste (smeh). Jednom mi je sudila na prijateljskoj utakmici u Čačku.

Nažalost, Nikola i Tamara Petrić ne mogu na medeni mesec.

- Počela je sezona i ne možemo na putovanje. Ali gazda Čukaričkog nas je častio prenoćištem sa spa tretmanom u luksuznom hotelu „Envoy“ u Čika Ljubinoj, što je prelep poklon - istakao je Nikola.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.