Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA Upoznali su se kao klinci preko interneta, bili suparnici, a 14 godina kasnije su se VENČALI

Par koji se upoznao na online servisu Neopets dok su još bili klinci, početkom 2000, venčali su se 14 godina kasnije. Kristin Endrjus-Kar je imala 12 godina kad se pridružila popularnom online servisu za ljubitelje kućnih ljubimaca koji žele da imaju i virtualne verzije životinja.

Ubrzo je upoznala Majkla Endrjus Kara koji je tad imao 10 godina i koristio je servis pod nadimkom Doktor.

Danas 29-godišnja Kristin iz Arkanzasa priča kako su u početku bili suparnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pri čemu je Kristin imala ulogu pozitivnog lika, a Majkl negativnog. Međutim, među njima se rodilo prijateljstvo pa su ubrzo komunicirali svakodnevno i preko četova i preko mejlova, ali prava imena tad još nisu otkrili jedno drugom.

- Dugo vremena Majkl nije hteo da koristi svoje pravo ime, nego samo Doktor - ispričala je Kristin i objasnila da su potom počeli svakodnevno da komuniciraju preko poruka i razgovaraju o privatnim problemima.

- Bili smo blesavi suparnici, a onda smo počeli da razgovaramo o školi i životu. Prošlo je puno vremena konstantnog komuniciranja dok smo bili mladi tinejdžeri pre nego što mi je poslao svoje slike, a ponekad smo pričali i preko telefona - rekla je.

I dok je Kristin vrlo brzo shvatila da oseća više od prijateljstva prema njemu, Majkl nikako nije znao kako roditeljima da kaže da ima virtualnu prijateljicu.

-Bojao se da će mu roditelji zabraniti dalju komunikaciju s ‘nepoznatima’ na internetu ako im kaže za mene - dodaje Kristin koja mu je na kraju priznala svoje osećanja, piše Daily Mail.

Pre odlaska u školu ujutro bi slali poruke ‘volim te’, a kad je Majkl navršio 17 godina, počeo je da traži fakultete blizu mesta gde ona živi. Za prvi spoj uživo Kristin je povela mamu u lokalni restoran. Prisetila se kako je tad izjurila iz restorana čim ga je ugledala jer su je preplavili osećanja.

- Mama mi je rekla da me gledao s takvom napetošću da se spotakao i pao. Njoj je to sve bilo smešno - rekla je Kristin.

Kad je Majkl krenuo na koledž, njihova je veza postala stvarna, a zaprosio ju je 2014. Kristin smatra da ih je upravo komunikacija u tako ranom uzrastu pripremila za zdravu vezu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.