NEOBICNA LJUBAVNA PRICA NASE GLUMICE Suprugu rekla da a da se nikad nisu ni poljubili

Izvor: medio.rs, 02.Sep.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBICNA LJUBAVNA PRICA NASE GLUMICE Suprugu rekla da a da se nikad nisu ni poljubili

Naša poznata glumica je 18 godina u braku, a današnjem suprugu je rekla "da" iako se pre toga nisu bili ni poljubili.

Glumica Milica Milša i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, stali su na "ludi kamen" krajem avgusta 1999. godine. Milica je za Hello otkrila malo poznate detalje sa početka njihove veze, a od starta je znala da je Žarko čovek njenog života.

- Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je na pamet, šarm, duhovitost, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << inteligenciju. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim - priznala je glumica i dodala da nije prošlo mnogo vremena kako je sebe uhvatila da razmišlja o njemu.

- Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili - dodala je Milica.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.