NEOBIČAN NOVOGODIŠNJI UKRAS U KLADOVU! Automobil osvanuo na sred fontane u kružnom toku (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 22:35

NEOBIČAN NOVOGODIŠNJI "UKRAS" U KLADOVU! Automobil osvanuo na sred fontane u kružnom toku (FOTO/VIDEO)

Kako se nezvanično saznaje, devojke su se jutros vozile i automobil im je upao usred fontane.

Sam centar Kladova krasi fontana oko koje je kružni tok, a danas je postala centar zbijenja što šale, što osude.

Naime, kako se nezvanično saznaje, devojke su se jutros vozile i automobil im je upao usred fontane. Srećom, nijedna putnica nije dobila ni ogrebotinu, ali, automobil je ostao da "krasi" fontanu.

Prolaznici su zastajkivali, slikali, se pored "događaja", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okačen je snimak na FB stranici "Kladovo bez cenzure".

Komentari su raznoliki, počev od onih koji negoduju i osuđuju sve koji su slikali uz opaske "Šta da je to vaš automobil"...

Ali, obzirom da nema povređenih, mnogi su se i šalili u komentarima "Promašio perionicu", "Auto došo da pije vodu"...

- Ma ovo nema nigde, samo kod nas. Normalno da mi je smešno, pa da su htele, ne bi se popele kolima u u fontanu. Ma, crtani film... - rekao nam je jedan prolaznik.

(Srbija Danas/Informer)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.