NENSI PELOSI U POSETI JEREVANU: Doputovala u glavni grad Jermenije s jasnim ciljem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2022, 19:21

NENSI PELOSI U POSETI JEREVANU: Doputovala u glavni grad Jermenije s jasnim ciljem (VIDEO)

Pelosi će se sastati sa jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom

Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi doputovala je u Jermeniju u posetu koja će trajati do 19. septembra, izvestila je danas novinska agencija Armenpres.

Tokom posete, , predsednikom Narodne skupštine Alenom Simonjanom i drugim visokim zvaničnicima, preneo je TAS S. Oni će razgovarati o jermensko-američkim odnosima i trenutnoj bezbednosnoj situaciji, saopštila je američka ambasada u Jermeniji.

BONUS VIDEO: Rusko i američko oklopno vozilo u okršaju na frontu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nancy Pelosi stigla u posjetu Armeniji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Sep.2022

Predsjednica Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi stigla je 17. septembra u glavni grad Armenije nakon što je u najgorim borbama u posljednje vrijeme između Armenije i Azerbajdžana poginulo više od 200 osoba. Ona je također najviši američki dužnosnik koji je posjetio Armeniju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.