NENAD PERIŠ OTKRIO NOVE DETALJE IZ GOTIKA: Ne radi se samo o Zadranima, već o još nekim osobama sa strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 23:04

NENAD PERIŠ OTKRIO NOVE DETALJE IZ GOTIKA: Ne radi se samo o Zadranima, već o još nekim osobama sa strane

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša, za kojim se traga od 31. decembra i dalje je u Beogradu.

On je večeras za hrvatske medije rekao šta misli o porukama Matejevih drugova koje su objavili pojedini mediji, kao i o tome koje korake trenutno preduzima srpska policija.

Periš je naveo kako smatra da prepiske Matejevih prijatelja nemaju direktne veze s Matejevim nestankom jer govore o događajima nakon što je Matej otišao iz kluba Gotik.

Kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u policiji je jutros saznao u kom se smeru nastavlja istraga.

- Rečeno mi je da se proveravaju mobilni telefoni i Matejev telefonu smislu tačne lokacije, odnosno obavljanja tih kontakata i svega što se događalo te večeri. Čuo sam da su identifikovani posetioci koji su se nalazili u neposrednoj blizini stola za kojim je bio moj sin s društvom. Oni sebe nazivaju Zadranima. Ali ja mislim da se ne radi samo o njima, nego još o nekim osobama koje su bile tu sa strane - rekao je Nenad Periš za RTL.

Juče se u medijima oglasila i Splićanka Maja Sopta, koju je Matej pokušao da kontaktira nekoliko sati pre nestanka. Ona je rekla da nije mogla da mu se javi jer ju je zvao dok se parkirala, kao i da se kaje zbog toga. Takođe, rekla je da je u srpskoj policiji dala izjavu o svemu, da je prošla poligraf i da policija zna gde je ona bila i šta je radila te noći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.