NEMOGUĆE JE DA SE UBISTVO TAKO DOGODILO: Evo kako se Marjanović branio na sudu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 14:54

NEMOGUĆE JE DA SE UBISTVO TAKO DOGODILO: Evo kako se Marjanović branio na sudu

I dalje negira krivicu.

Zoran Marjanović kratko se danas izjasnio da nije kriv za ubistvo pokojne supruge Jelene Marjanović za koje je optužen, a početak suđenja zakazan je za 19. mart.

KROZ MOBILNI PROŠAO METAK, POKUŠALA DA POZOVE TATU? Svedočio otac ubijene devojčice u Ribnikaru: "Svaki dan idemo na groblje da je poljubim i izvinim joj se

Kako saznaje Kurir, tužilaštvo je u potpunosti ostalo pri optužnici i dokazima, a odbrana je predložila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se izvrši rekonstrukcija na mestu ubistva Jelene Marjanović u naselju Crvenka kod Borče.

Naš izvor otkriva da su branioci Zorana Marjanovića insistirali na rekonstrukciji, tvrdeći da je nemoguće da se ubistvo dogodilo onako kako je opisano u optužnici. Takođe, branioci insistiraju da se svi svedoci neposredno saslušaju, kao i da se sudu dostave svi dokazi prikupljeni tokom predistražnog postupka, a tokom kog su, navodno, policija i tužilaštvo analizirali bazne stanice i uzimali iskaze od osoba koje kasnije nisu saslušane u krivičnom postupku.

Marjanović bi u nastavku suđenja 19. marta trebalo da iznese svoju detaljnu odbranu.

Podsetimo, Zoran Marjanović okrivljen je da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio svoju suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović. Prvostepenom presudom bio je oglašen krivim i osuđen na kaznu od 40 godina zatvora, međutim Apelacioni sud ukinuo je tu presudu i naložio ponavljanje suđenja.

Novo suđenje počelo je danas, a Marjanović je u Palatu pravde došao u pratnji svojih advokata, obučen sav u crno.

Na ranijim suđenjima kao podrška su mu dolazili brat, snaja, sin iz prvog braka, a na izricanju prvostepene presude sa njim je bila i Zorica Mitrović, njegova partnerka, međutim danas niko od njih nije bio u sudu.

(Srbija Danas/Kurir/Prenela:J.M)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.