NEMIRNA NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nesreće, teško povređen motociklista

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 07:29

NEMIRNA NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nesreće, teško povređen motociklista

Ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 103 puta

Motociklista starosti 22 godine udaren je sinoć u 20.08 sati u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu i prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Na uglu Bulevara Zorana Đinđića i Ulice Španskih boraca u 22.15 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni muškarac i žena. Žena, starosti 29 godina prevezena je u Urgentni centar sa lakšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredama, a 21.godišnji muškarac je lakše povređen i medicinski zbrinut na licu mesta.

Prema rečima dežurnog lekara, ekipe Hitne pomoći su više puta intervenisale zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani pacijenti su prevezeni na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Kao i svake noći u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari i psihijatrijski pacijenti.

Tokom noći su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 103 puta, od toga 21 put na javnim mestima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.