NEMILA SCENE ISPRED POZNATOG LOKALA U NIŠU! Tri muškarca povređena u TUČI, jedan teže

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 11:23

NEMILA SCENE ISPRED POZNATOG LOKALA U NIŠU! Tri muškarca povređena u TUČI, jedan teže

Povređena tri muškarca, jedan teže.

Tri muškarca povređena su u tuči koja se dogodila prošle noći u jednom poznatom kafiću u Nišu nešto pre 2 sata, a od njih je jedan hospitalizovan u Univerzitetsko kliničkom centru.

Dvojica, starosti 47 godina su pušteni, kako saznajemo, na kućno lečenje dok teško povređeni ima 44 godine.

- Sva trojica su pregledana i jedan je zadržan na bolničkom odeljenju zbog teške povrede butne kosti - rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam je u Univerzitetsko kliničkom centru.

Dvojica koji su pušteni kućama uz odgovarajuće terapije imaju povrede glave, ruku i grudnog koša, ali su te povrede kvalifikovane kao lake.

Očekuje se da policija potvrdi ove nemile scene i da više detalja o okolnostima pod kojima se dogodio sukob. Za sada motiv tuče nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.