NEMAM VIŠE NAJBOLJU DRUGARICU Ona je bila u vozilu u trenutku stravične nesreće - potresno svedočenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 18:53

"NEMAM VIŠE NAJBOLJU DRUGARICU" Ona je bila u vozilu u trenutku stravične nesreće - potresno svedočenje

Tokom noći na delu puta između banatskih sela Melenci - Kumane, na drugoj, od ukupno tri krivine, na ravnom drumu, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila šesnaestogodišnja L.D. iz Bašaida kod Kikinde, učenica srednje Tehničke škole iz Melenaca.

Sa nesrećnom devojkom, u automobilu BMW sive boje, pored njene najbolje drugarice vršnjakinje Ž.J. nalazila su se trojca mladića iz sela Melenca, dvojca sa po 18 i godinu dana stariji, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutno u kritičnom stanju u beogradskom Urgentnom centru.

Prema izveštaju policije automobil koji se velikom brzinom kretao iz pravca Melenaca prema selu Kumane, sleteo je s puta i nakon prevrtanja, nesrećna devojka izgubila je život, dok je jedan od trojce mladića koji nije bio za volanom, sedeo je na zadnjem sedištu, sa teškim povredama prebačen je u Beograd, dok su druga devojka i dvojca mladića, sa lakim povredama, nakon zbrinjavanja, pušteni kući.

Ž.J.  u porodičnoj kući u Bašaidu, vidno u šoku, kroz suze tiho je prozborila:

- Nemam više najbolju drugaricu, mladići su iz Melenaca došli kod mene na kafu, sedeli smo, pričali, tu je bila i L.D. a onda je jedan od njih predložio da se provozamo do Kumana, gde mu živi devojka - priča Ž.J. uz napomenu da je u trenutku nesreće ona sedela u sredini na zadnjem sedištu, sa njene desne strane sedela je L.D. i onda se u krivini automobil prevrnuo.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Sledeći detalj, koga se sećam, da je mladić pored mene u panici zvao oca, koji je obavestio policiju i svi smo kolima Hitne pomoći preveženi u Zrenjanin - nastavlja Ž.J.

U kući u kojoj je sa majkom i očuhom Goranom B. živela L.D. tuga i neverica. Majka Timea, inače rodom iz Mužlje kod Zrenjanina u šoku nije bila u stanju da bilo šta kaže, poginula joj je ćerka iz prvog braka, a sa Goranom ima još troje dece.

- Nama još niko zvanično ništa nije saopštio, ne znamo detalje nesreće, sa drugarima je otišla da se provoza i eto - kroz suze ističe Goran B. očuh, uz napomenu da su on i supruga odmah ujutro bili u Novom Sadu, u Institutu za sudsku medicinu, ali im je saopšteno da telo njihove ćerke još nije stiglo iz Zrenjanina.

U Melencima, odakle su mladići, puno oprečnih priča, ali uglavnom sve navode na činjenicu da je vozač BMW-a konzumirao alkohol i da je jurio brzinom od skoro 200 na sat.

- Nisam video, ali čujem da od BMW, koji su navodno pozajmili, nije ostalo ništa, kako su ostali preživeli pravo je čudo - kaže mladić u seoakoj kafani u Melencima, uz napomenu da poznaje dvojcu i da nisu loši momci.

Put ravan kao tepsija, sa tri izuzetno oštre krivine, mnogi u Melencima, Kumanu i obližnjim mestima, nazivaju put smrti, jer za poslednjih nekoliko godina, sigurno deset osoba izgubilo život u saobraćajnim nesrećama, baš na ovom delu između dva sela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEMAM VIŠE NAJBOLJU DRUGARICU" Reči devojke koja je bila u automobilu kada je stradala Lejla, KIDAJU DUŠU

Izvor: Blic, 09.Dec.2021, 00:03

Leijla D. (16) iz Bašaida kod Kikinde, učenica srednje Tehničke škole u Melencima, poginula je u noći između utorka i srede na lokalnom put kod Kumana, na drugoj od ukupno tri krivine, na ravnom delu druma nedaleko od Elemira u Banatu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.