NEMAČKA KRŠI MEĐUNARODNO PRAVO I ŠALJE PORUKU SRBIJI: Davati oružje teroristima, a nadati se miru je ludilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 12:22

NEMAČKA KRŠI MEĐUNARODNO PRAVO I ŠALJE PORUKU SRBIJI: Davati oružje teroristima, a nadati se miru je ludilo

"Kada Nemačka pokazuje vojnu silu ceo svet treba da se zabrine za svoju budućnost"

- Naoružati vojsku koja po Rezoluciji 1244 ne sme da postoji je kršenje međunarodnog prava, gaženje zakona Nemačke ali i poruka Srbiji - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na medijske napise da je Angela Merkel dala zeleno svetlo da Nemci naoružavaju tzv. Kosovo.

On je naglasio da "dati oružje šiptarskim teroristima čije vođe imaju haške optužnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ratne zločine a nadati se miru i stabilnosti regiona je ili licemerje ili ludilo".

- Kada Nemačka pokazuje vojnu silu ceo svet treba da se zabrine za svoju budućnost. Istorija se ponavlja - poručio je ministar Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin: Kada Nemačka pokazuje vojnu silu ceo svet treba da se zabrine za svoju budućnost

Izvor: Danas, 22.Jul.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je reagujući na navode medija da je nemačka kancelarka Angela Merkel odobrila da ta zemlja naoružava tzv. Kosovo izjavio da je naoružavanje vojske koja po rezoluciji 1244 ne sme da postoji kršenje međunarodnog prava, gaženje zakona Nemačke, ali i poruka Srbiji,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.