NEMAC NA METI: Osumnjičenom za ubistvo male Medlin ŽIVOT U OPASNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 15:19

NEMAC NA METI: Osumnjičenom za ubistvo male Medlin ŽIVOT U OPASNOSTI

Odluka suda o uslovnoj slobodi očekuje se početkom sledeće sedmice

Kristijan Brukner, osumnjičeni u slučaju Medlin Meken, trenutno izdržava kaznu zbog droge i silovanja u zatvoru u Kilu, a državni ministar pravosuđa Klaus Kristijan Klausen kazao je da se osumnjičeni sada nalazi u zasebnoj ćeliji zbog mogućeg napada drugih zatvorenika.

Brukner je nedavno podneo zahtev za uslovno puštanje nakon što je odležao dve trećine kazne zatvora zbog droge. Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << advokat kazao je da se zatvoru dobro ponašao. , ali državni tužilac i zatvorske vlasti protive se njegovom puštanju.

Osporava se i zakonitost njegovog izručenja u Italiji 2018. godine što je dovelo do njegovog hapšenja, osude i sedmogodišnje kazne zbog silovanja starije Amerikanke u Portugalu 2005. godine. Kristijan je glavni osumnjičeni u nemačkoj istrazi o ubistvu i nestanku malene Medelin Meken u Praia da Luz na portugalskoj obali Algarve 2007. godine.

Nemački tužilac kazao je da ima dokaze da je Medlin mrtva, ali nije rekao koji su to dokazi.

- Sve činjenice govore da je mrtva. Nema šanse da je živa - rekao je tužilac.

Bivša gazdarica njegovog omiljenog bara u Braunšvajgu Brigita Szegedi pozvala je osumnjičenog da kaže šta zna o nestanku male Medelin.

- Želim da se ovaj slučaj reši. Medlinina porodica mora znati šta joj je učinio - rekla je Szegedi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.