NEMA NI GRAM POŠTOVANJA! Dok mu je očuh milijarder umirao na dnu okeana, pogledajte šta je ON RADIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 14:13

NEMA NI GRAM POŠTOVANJA! Dok mu je očuh milijarder umirao na dnu okeana, pogledajte šta je ON RADIO (FOTO)

Brajan Sas pažnju je preusmerio na strimerku i Onlifans model Bri, koja je objavila svoju sliku u bikiniju

Posinak britanskog milijardera Hejmiša Hardinga, poginulog u podmornici Titan razbesneo je javnost kada se saznalo da je bio na koncertu i svađao se na društvenim mrežama, dok mu je očuh bio izgubljen na dnu Atlantika i celi svet je strepeo hoće li članovi posade podmornice preživeti. Brajan Sas na Titeru se svađao s reperkom Kardi Bi, pisao je golišavim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojkama na platformi za odrasle OnliFans i objavljivao slike s koncerta.

"Možda je neukusno biti ovde, ali moja porodica bi htela da budem na koncertu Blink-182 jer je to moj omiljeni bend i muzika mi pomaže u teškim vremenima!", Sas je napisao u sada izbrisanoj Fejsbuk objavi, koju je šerovao dok je njegov očuh bio izbuljen.

Njegove objave postale su viralne, a završio je i na naslovnicama svetskih medija. Očigledno je shvatio da je njegovo ponašanje bilo neprimereno situaciji pa je izbrisao svoj Tviter profil, no prekasno, skrinšatovi su već počeli da kruže internetom.

Tako je otkriveno da je nakon koncerta benda Blink 182, na Tviteru podelio polugolu fotografiju OnliFans modela kojoj je poručio - ‘sedni mi na facu‘. Svađao se i s Kardi B, koja mu je zamerila što se on zabavlja na koncertu dok mu je očuh izgubljen u okeanu.

Sas je odlučio da odgovori na optužbe videom na Instagramu, u kojem otkriva kako navodno "danima nije spavao otkako je njegov očuh s ostalim članovima posade nestao na Atlantiku".

- Cela ova situacija je je***a noćna mora. Posebno ono kroz šta Hejmiš prolazi tamo dole. To je jednostavno je***o užasno - rekao je.

- Stvarno cenim vašu ljubav i podršku. Nisam spavao danima. Ne radi se o meni. Očigledno sam previše zabrinut za svoju mamu i situaciju pa se ne nerviram ili za šta već pokušavaju da me optuže- dodao je.

Pokušao je i da raščisti i situaciju s OnliFans modelom Bri.

- Uvijek se dopisujem s njom na Tviteru. Flertujemo stalno. Poželela mi je da budem dobro i da moja porodica bude dobro - objasnio je.

Kaže i da ga je pravna situacija sprečila da bude bliže spasilačkoj misiji, ali nije navodio detalje.

- Verovali ili ne, imam oko 100 dolara na svom računu. Ne mogu otići na okean. Imam zakonsku situaciju koja me takođe drži ove. Ne mogu stići na let. Nemam pasoš. - pokušao je da se "opere" Sas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.