NEMA JE, NE ZNAMO NIŠTA Potresne reči porodice nestale žene u požaru u Obrenovcu - potraga se nastavlja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 12:32

"NEMA JE, NE ZNAMO NIŠTA" Potresne reči porodice nestale žene u požaru u Obrenovcu - potraga se nastavlja (FOTO)

Požar je izbio oko 10.40 časova, a gašen je nekoliko sati.

Radnica kineske robne kuće V. L. (53) nestala je nakon stravičnog požara koji je juče u Obrenovcu progutao tržni centar.

Da podsetimo, požar je izbio oko 10.40 časova, a gašen je nekoliko sati.

Vatrogasci i danas dežuraju kod centra, a počela je i pretraga terena, jer osim V. L. nestala je i žena koja je krenula u apoteku.

Porodica V. L. potvrdila je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ona nestala.

- Nemamo šta da kažemo, ne znamo ništa. I meni i deci je dosta našeg bola, teško nam je - kratko je rekao muškarac koji se javio na telefon.

Vatrogasci su jutros ušli u prostor kad je svanulo ali kako saznajemo ta "operacija" će trajati jer je pala ogromna količina lima, ima i gorivih materija, a i zbog toga što je prostor nebezbedan.

Obrenovac trenutno

Započeto sečenje i uklanjanje krova.

Naši heroji s platforme! pic.twitter.com/l6eOUdH5uj

— Miroslav Čučković (@Cuckovicm) December 3, 2021

Zato vatrogasci seku lim i polako ulaze u prostor.

Prošlo je gotovo 24 sata kako su oni na ovom terenu, a ekipe se konstantno smenjuju.

U kineskoj robnoj kući u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu je izbio požar koji je zahvatio jedan sprat, a na njegovom gašenju angažovano je bilo 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PITAO JE SVE DA LI JE NEKO VIDEO DA JE IZAŠLA... ČULA SAM KAD JE REKAO DA SAMO ONA NIJE" Muž nestale radnice naišao kada je vatra počela da "guta" tržni centar u Obrenovcu

Izvor: Blic, 03.Dec.2021

Kada se sve to desilo, njen muž je naišao iz prodavnice. Video je požar i bio je van sebe, u totalnom rastrojstvu.. - opisuje za "Blic" Obrenovčanka stravičnu dramu koja se odigrala juče u ovom gradu kada je vatra buknula i doslovno "progutala" kineski tržni centar i nekoliko okolnih objekata....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.