NEMA IGRE OKO TOGA... Vučić poslao nedvosmislenu poruku lažnom premijeru: Čekamo da ispunite ono što su vaše obaveze! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 22:41

"NEMA IGRE OKO TOGA..." Vučić poslao nedvosmislenu poruku lažnom premijeru: Čekamo da ispunite ono što su vaše obaveze! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je još jednom ponovio stav Srbije po pitanju KiM.

Prvo - Zajednica srpskih opština, sa suštinskim ovlašćenjima. Nema igre oko toga, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram profilu video-snimak u kom govori o stavovima zemlje, povodom pitanja Kosova i Metohije.

- Ja sam, da ne bude nikakve dileme, ponovio šta su stavovi Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da će to da ispuni, ali da Srbija neće da podrži članstvo kosova u UN. Danas je 10. godina od Briselskog sporazuma, vi formirate zajednicu srpskih opština sa suštinskim ovlašćenjima, kada to uraduite Srbija je svojureč uvek držala i nakon Briselskog sporazuma, i nema igre oko toga. Ima da ispunite to, i tek kada ispunite onda ćemo mi da ispunjavamo naš deo. Jer, to je obaveza koja postoji od 19. aprila 2013. godine. Jer mi u Srbiji možda smo glupi, ali nismo toliko glupi, čekamo da ispunite ono što su vaše obaveze, a onda ćemo sa najvećom radošću da prionemo na posao da pokažemo koliko smo pouzdan partner i koliko želimo da učinimo ono za šta smo dali javnu reč - rekao je Vučić.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Podsetimo, predsednik Vučić će se, uz posredstvo EU, sastati sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem 2. maja u Briselu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.