NEKOLIKO SATI NAKON MASAKRA DESIO SE JOŠ JEDAN! Policija HITNO intervenisala - u gradu HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 20:18

NEKOLIKO SATI NAKON MASAKRA DESIO SE JOŠ JEDAN! Policija HITNO intervenisala - u gradu HAOS

Pucnjave u banci i na koledžu nisu povezane, saopštila policija

Svega nekoliko sati nakon masakra u banci u Luisvilu, Kentaki, u kojoj je pet osoba ubijeno i osam ranjeno, u istom gradu desio se novi incident u kom je jedna osoba nastradala, a jedna ranjena.

Kako javlja lokalna televizija, WHAS11, policija je odmah po dobijanju informacije o pucnjavi intervenisala na "Jefferson Community & Technical" koledžu.

Prema informacijama iz policije, jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba je ubijena, a jedna ranjena, ali u trenutku kada su organi reda stigli na lie mesta tamo nije bilo osumnjičenog koji je, kako se pretpostavlja, pobegao.

Kako se navodi, ova pucnjava nije povezana s onom koja se prethodno desila u "Old National Bank".

Portparol koledža izjavio je da u ovom trenutku nema aktivne situacije, ali da su po policijskim protokolima svi koji tuboravi morali da se zaključaju u svojim sobama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.