NEKO SE JAVIO NA NJEGOV TELEFON, ČUO SE VRISAK! Perice nema već devet dana - poslednji poziv ledi krv u žilama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 10:12

NEKO SE JAVIO NA NJEGOV TELEFON, ČUO SE VRISAK! Perice nema već devet dana - poslednji poziv ledi krv u žilama (FOTO)

Porodica u strepnji, ali sa nadom, čeka da se Perica javi ili pojavi na kućnom pragu. Kažu, nema razloga da nestane, pobegne ili nešto treće.

Devet dana traje intenzivna potraga za mladićem Pericom Jovanovićem (23), koji je nestao 9. juna u večernjim satima u Zemunu, a brigu porodice i prijatelja dodatno uvećava činjenica da su mu profili na društvenim mrežama u međuvremenu ugašeni, kao i dva mobilna telefona koja je koristio.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rodbine, majka je pokušala u subotu ujutro da ga pozove, kada joj se neko javi na jedan od brojeva. Kako su ispričali, a mediji preneli, ona nije prepoznala glas, samo je čula buku i u pozadini jauk i nečiji vrisak: "Jao, jao!"

Mole sve koji imaju bilo kakve informacije o nestalom mladiću da se jave na telefone: 061 691 53 66 i 065 445 50 16 ili da obaveste najbližu policijsku stanicu.

Policija u Beogradu intezivno traga za mladićem. Oglašena je poternica za teritoriju cele Srbije, ali za sada nema novih informacija.

Perica je stanovao u Zemunu, radio je molerske poslove, a poslednje angažovanje bilo mu je sređivanje enterijera jednog zemunskog splava.

Prema rečima rodbine, poslednji put su se čuli putem video poziva tog dana kada je bio u stanu sa svojim cimerom.

Nakon toga je otišao na večeru sa društvom i od tada mu se gubi svaki trag.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.