NEKO RASKOPAVA GROBOVE U ŠAPCU, ali se nameračio na POGREŠNU POKOJNICU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKO RASKOPAVA GROBOVE U ŠAPCU, ali se nameračio na POGREŠNU POKOJNICU! (FOTO)

U Šapcu neko skrnavi grobove.

To se desilo porodici Čanković koja je ostala zaprepašćena prizorom koji ih je zatekao kada su otišli da obiđu humku.

Dobrinka Čanković iz Culjkovića sahranjena je 5. januara. Prema običajima, prve sedmice nakon sahrane ne izlazi se na gorblje, pa je porodica u nedelju prilikom obilaska humke ostala šokirana videvši prekopan grob i izbačenu zemlju sve do sanduka.

- Kakvo je vreme došlo da ni mrtvi ne mogu u grobu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budu mirni. Šta kome smetažena od 90 godina, baba? Šta ima tu da traži, zlato, blago? Tu može da nađe zub ili prsten, drugo ništa – kaže Dobrinkin sin Mile.

On navodi da sa njegovom majkom u grobu nisu spakovali vredne stvari, pa smatra da su lopovi sa nekim zamenili pokojnicu.

Kako kaže, sedam dana kasnije sahranjena je žena koja je bila u Nemačkoj, penzionerka, koja nije imala dece, a sestra je sa njom stavila i njen nakit u sanduk.

Čankovići su odmah o svemu obavestili policiju koja je izašla na teren i obavila uviđaj.

Mile sada traži da grob bude otkopan skroz da vidi šta je urađeno, te da li je nešto oštećeno.

Na seoskom groblju u Culjkoviću obijena je i kapela, ali ništa nije ukradeno jer ništa nije bilo vredno osim verskog inventara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.