NEKO MOŽE BITI OHRABREN DA UBIJE NEKOG Ana Brnabić raskrinkala opoziciju: Na proteste pozivaju najveće siledžije u društvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 21:55

"NEKO MOŽE BITI OHRABREN DA UBIJE NEKOG" Ana Brnabić raskrinkala opoziciju: "Na proteste pozivaju najveće siledžije u društvu"

Poslanici na sednici Narodne skupštine razmatrali su Izveštaj o bezbednosnoj situaciji nastaloj nakon masovnih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" i na području Smedereva i Mladenovca, koji je podnela Vlada Republike Srbije.

Na sednici Skupštine Srbije posvećenoj bezbednosnoj situaciji u zemlji, Brnabićeva je rekla da su, u skladu sa programom rada Vlade do 2026. godine i prioritetom unapređenja bezbednosti dece, mladih i prosvetnih radnika u ustanovama vaspitanja i obrazovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preduzete aktivnosti za puštanje u rad elektronskog sistema prijave nasilja za građane i nadležne organe i ustanove u okviru nacionalne platforme za prevenciju nasilja koja uključuju decu.

Pored toga je Brnabić osudila najstrašnije pretnje izrečene u emisiji Utisak Nedelje i pritom ukazala na moguće jezive posledice, kao i motive "proteste protiv nasilja":

- Na protest protiv nasilja pozivaju najveće siledžije u ovom društvu! Pričate o Hepiju i Pinku a na Novoj S smo imali paradu nasilja i to od Jove Bakića - profesora koji predaje studentima od kojih neki može da se oseti ohrabren rečima svog profesora i ubije nekog!

Ana Brnabić:

"Na protest protiv nasilja pozivaju najveće siledžije u ovom društvu! Pričate o Hepiju i Pinku a na Novoj S smo imali paradu nasilja i to od Jove Bakića - profesora koji predaje studentima od kojih neki može da se oseti ohrabren rečima svog profesora i ubije nekog!" pic.twitter.com/MNmCHM9zQ6

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 18, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić: Od danas moguća elektronska prijava nasilja nad decom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Maj.2023, 09:17

BEOGRAD – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da će od danas početi primena elektronskog sistema prijave nasilja nad decom na platformi “Čuvam te”. Na sednici Skupštine Srbije posvećenoj bezbednosnoj situaciji, Brnabićeva je juče rekla da su, u skladu sa programom rada vlade...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.