NEKO MORA Evo ko ŽARKO želi da zameni Borisa Džonsona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 18:46

"NEKO MORA" Evo ko ŽARKO želi da zameni Borisa Džonsona (FOTO)

On bi na toj poziciji zamenio dosadašnjeg premijera Borisa Džonsona

Bivši britanski ministar finansija Riši Sunak rekao je danas da će se kandidovati na mesto Borisa Džonsona nakon što je on juče najavio ostavku na položaj premijera.

- Neko mora da se uhvati u koštac i donese ispravne odluke. Zato ja želim da budem sledeći lider Konzervativne stranke i vaš premijer - rekao je Sunak u video snimku objavljenom na Tviteru, preneo je Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je istakao da će odluke koje se donose danas uticati na to da li će sledeća generacija Britanaca imati šansu za bolju budućnost.

- Da li se suočavamo u ovim trenucima sa iskrenošću, ozbiljnošću i odlučnošću ili pričamo sami sebi utešnu bajku zbog koje bismo mogli da se osećamo bolje u ovom trenutku, ali će našoj deci sutra biti gore -  zapitao se Sunak.

BONUS VIDEO: Atentat na bivšeg japanskog premijera Šinzo Abea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.