NEKAD JE RADILA KAO UČITELJICA, A DANAS DIRINČI U SUPERMARKETU! Majka troje dece se našla na životnoj prekretnici.

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 18:54

NEKAD JE RADILA KAO UČITELJICA, A DANAS DIRINČI U SUPERMARKETU! Majka troje dece se našla na životnoj prekretnici.

Zanimljiva priča.

Bivša učiteljica Megi Perkins iz Amerike, iznenadila je sve kada je, rešena da menja svoj život iz korena, dala otkaz u školi i počela da radi u jednoj od prodavnica američkog lanca "Kostko".

Iako su mnogi smatrali da je napravila pogrešan korak, ona tvrdi da je na sadašnjem radnom mestu mnogo srećnija.

Naime, dve godine su joj trebale kako bi se konačno odlučila na svoju ideju o kojoj je dosta razmišljala - da da otkaz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na radnom mestu učiteljice koji ju je iscrpljivao.

- Više nije bilo moguće da izdržim sve to, uslovi su bili katastrofalni. Iako obožavam školu i učenje, radila sam i do 60 sati nedeljno za manje od 45.000 evra godišnje. To je trajalo čitavih pet godina - objasnila je ona.

Perkins je tokom svoje karijere bila učiteljica u javnim i privatnim školama u Džordžiji i Floridi, radeći s učenicima od šestog razreda do srednje škole.

Sada, 30-godišnjakinja radi u poslovnom odelu u svom lokalnom Kostko-u i to joj se sviđa.

Sedi u kancelariji i ima radno vreme koje joj mnogo više odgovara.

- Odrastali smo u  Kostko-u , pa sam oduvek znala da se prema zaposlenima odnose dobro i da imaju visok kvalitet života. Dakle, kada se u mom gradu gradio novi Kostko, odmah sam se prijavila - izjavila je Perkins koja sa suprugom imaju troje dece, ćerku i sinove od 4 i 5 godina.

Kako je navela, uopšte joj je nedostaje njen stari život.

- Moj tempo je sada mnogo bolji, nisam bolesna niti iscrpljena kao što sam bila dok sam radila kao učiteljica. Sad sam puno, puno srećnija - otkrila je ona za tamošnje medije.

Takođe, dok je bila učiteljica, upisala je i doktorat, međutim sada je više fokusirana na svoj novi posao koji joj je manje stresan.

- Moja strast, ono što volim, nije mogla da mi plati račune i zbog toga noćima nisam mogla da spavam - iskreno je zaključila Magi, koja sada ima mnogo prijatniji život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.