NEKA SE OVO NIKADA I NIGDE NE PONOVI Sahranjen mladić kojeg je ubio policajac u Priboju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 17:27

"NEKA SE OVO NIKADA I NIGDE NE PONOVI" Sahranjen mladić kojeg je ubio policajac u Priboju

Među prisutnima bilo je i dosta lokalnih političara iz Priboja i okolnih mesta, kao i predstavnika bošnjačkih političkih stranaka.

Na groblju Bijeliš kod Starog Priboja danas je sahranjen muškarac (35), koji je u nedelju rano ujutro podlegao povredama koje mu je prethodno, u jednom pribojskom kafiću, udarcima pesnicom naneo policajac (28), osumničen za ubistvo, a za kojim se još uvek traga.

Veliki broj Pribojaca, ali građana drugih opština >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog dela Srbije, prisustvovao je sahrani – dženazi. Govor pred džamijom u Starom Priboju držali su glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Priboj Harun Eminagić i predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji i muftija sandžački dr Melvud Dudić.

Obojica su pomirljivim tonom pozvala na uzdržanost i miran suživot u multietničkoj sredini kakva je Priboj, ali pozvali institucije Republike Srbije da pronađu ubicu i adekvatno ga kazne. Ubistvo, rekli su govornici, nije bilo ni nacionalno ni verski motvisano.

- Neka se ovakav događaj više nikada nigde ne ponovi – čulo se pred početak sahrane.

U noći između subote i nedelje u kafiću u centru Starog Priboja muškarca pesinicom je tri puta u glavu udario policajac, rođeni Pribojac, zaposlen kao pripadnik Interventne jedinice policije u Beogradu. Pregledom video snimaka sa kamere ugostiteljskog objekta utvrđeno je da je prethodno između njih dvojice, dok su stajali za šankom, došlo do kraće prepirke.

Žrtva je živa, ali bez svesti prebačena u Pribojsku bolnicu gde je dva sata kasnije preminula od, kako je pokazala obdukcija, krvarenja u mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.