NEKA OSEĆAJU SRAMOTU Edi Rama oštro o paljenju sprskih zastava: Trpimo blaćenje starih lopata albanske politike

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 19:44

"NEKA OSEĆAJU SRAMOTU" Edi Rama oštro o paljenju sprskih zastava: Trpimo blaćenje starih lopata albanske politike

Albanski premijer Edi Rama reagovao je večeras na sramne scene koje su se odigrale u Tirani i spaljivanje srpske zastave od strane ekstremista koje je okupio bivši premijer Salji Beriša.

Rama je rekao da su i u Beogradu bile okačene albanske zastave tokom njegove posete, i podsetio da su, iako je jedna zapaljena, počinioci momentalno uhapšeni.

- Neka osećaju sramotu oni koji su ovo radili, a ne ja i moja vlada, koji imamo podršku Albanaca da radimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razvijamo se, i trpimo blaćenje "starih lopata" albanske politike - istakao je Rama.

Albanski ekstremisti su večeras palili i cepali srpske zastave u Tirani, dok je bivši premijer Salji Beriša sa govornice napadao inicijativu "Otvoreni Balkan" i Srbiju.

Prema izvorima, organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke i Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Salija Beriše.

Dobro obavešteni sagovornici tvrde da je Beriša lično kontaktirao sa Ramušem Haradinajem kako bi na ovom protestu obezbedio prisustvo najmanje 100 osoba sa Kosova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Rama: "Treba da ih bude sramota"

Izvor: B92, 20.Dec.2021

Albanski premijer Edi Rama reagovao je večeras na spaljivanje srpske zastave u Tirani...Rama je rekao da su i u Beogradu bile okačene albanske zastave tokom njegove posete, i podsetio da su, iako je jedna zapaljena, počinioci momentalno uhapšeni..."Sramotu neka osećaju oni koji su ovo radili, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.