NEKA NEKO REAGUJE: Miki nasrnuo na Uroša, Gastoz seksualno zlostavljao Jelenu i Macu

Izvor: Kurir, 13.Sep.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKA NEKO REAGUJE: Miki nasrnuo na Uroša, Gastoz seksualno zlostavljao Jelenu i Macu

Učesnici rijalitija sve više popuštaju i prave probleme zbog kojih je krajnje vreme da neko reaguje kako se to ne bi prikazivalo na televiziji

Miki Đuričić koji je već poznat po velikim incidentima u rijalitijima večeras je imao novi ispad.

Naime, nakon što ga je Uroš Ćertić prozvao da je ženturača i da se plaši pojedinih cimera, Miki se razljutio i krenuo da se obračunava sa njim.

"Koga se bre ja plašim", rekao je on i ustao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ka Urošu. Na svu sreću, Nenad Marinković Gastoz ga je sprečio da napravi pogrešne korake.

Podsetimo se, u rijalitiju "Hotel Maldivi", Miki je udario Ivana Gavrilovića zbog čega je udaljen iz takmičenja. A u prošloj sezoni "Farma" izudarao je Marka Vanilu.

Nakon kraćeg vremena, zabeležen je još jedan incident u rijalitiju.

Gastoz se oslobodio i dopustio sebi da udari Jelenu Gavrilović po zadnjici a onda seo na Macu Diskreciju golim dupetom. Zbog nepristojnog ponašanja, Gastoz je završio u izolaciji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.