NEK JE PROKLETA OVA NOVA GODINA: Dečaku-ubici propao jeziv plan za doček, pa pao u depresiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 22:43

"NEK JE PROKLETA OVA NOVA GODINA": Dečaku-ubici propao jeziv plan za doček, pa pao u depresiju

Hteo je da proslavi Novu godinu kod kuće uz jelku.

Dečak ubica je prvog dana ove godine pao u depresiju i bezvoljno je na glas govorio da je 2024. prokleta godina, a prisutni su zaključili da se nervira jer je počela onako kako on nije želeo.

Portali pišu je da se maloletni ubica ponaša skroz drugačije nego ranije i da jedva komunicira sa medicinskim osobljem i ostalim okruženjem.

- Nek je prokleta ova Nova godina i ova bolnica je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << katarstofa - ponovio je dva puta dečak ubica sa licem priljubljenim na jastuk ležeći na bolničkom krevetu.

Inspektori u civilu koji ga čuvaju sedeći kod njega u sobi neprekidno, pogledali su se međusobno u neverici jer je prethodnih dana bio ushićen skoro sve do novogodišnje noći, kao da nije počinio masakr.

- On je očigledno očekivao spektaktularnu Novu godinu. Za totalnu nevericu svima! Pričao je prvo kako mora kući za praznike i da se spremi za skijanje kasnije tako što će da nabavi novu opremu. Bio je uveren da će tako i biti. Kad se to nije desilo, a bližio se poslednji dan 2023. godine, on je tražio da mu se dozvoli da uredi sobu i da okiti jelku. Naravno da od toga nije moglo biti ništa i svi su ignorisali njegove zahteve i sve to što govori - rekao je izvor medija iz Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde se maloletni ubica nalazi na veštačenju od 3. maja kada je počinio masakr.

U školskim klupama ubio je pet drugarica i druga iz odeljenja, i u hodniku škole još tri devojčice i školskog čuvara. U krvavom piru je ranio nastavnicu istorije i pet učenika iz njegovog 7/2. Sam se predao policiji sa očevim oružjem kojim je napravio zločin.

Maloletni monstrum od 31. januara skoro i da ne ustaje iz kreveta, ne uči i ne priča, samo gleda odsutno ka zidu i povremeno ka prozoru negde u daljinu i visinu ka krošnji drveta. Ne spominje ni porodicu, čak ni ujaka i sestru za koje je ranije rekao da mu nedostaju, kao ni psa kojem je bio privržen ranije.

- Doktorki je rekao da ga ništa ne zanima, ali da je dobro i da mu ništa ne treba. Ona je pokušavala da dopre do njega da kažen nešto više, ali on se okrenuo ka zidu i ignorisao ono što mu govori - prepričao je izvor.

Inače, pre ovakvog ponašanja dečak ubica je vikao po bolnici i vređao lekare na račun postupanja prema njemu.

 - Ovo je strašno, držite me ovde protivzakonito. Niste normalni ! Ja moram kući! Hoću da čekam Novu godinu van ove odvratne sobe i dečije galame, da budem u svom stanu. Nisam se naspavao mesecima - vikao je dečak ubica u decembru pitajući se glasno da li iko misli na to što on mora da se spremi za proslavu, a ne da sedi u sobi besposlen. Govorio je da bi do sada lekari ustanovili njegovcu dijagnozu da im je to cilj i da je on uopšte i ima.

- Nova godina samo što nije, a ja sedim bezveze u bolnici gde mi nije mesto. Moram da spremim ukrase i da okitim jelku sa sestrom. Moramo i da isplaniramo novogodišnje putovanje da po običaju ubedimo mamu da nas vode gde nismo bili, a ne da idemo po selima da se oni odmore - rekao je dečak ubica početkom decembra, nakon što mu je doktorka potvrdila da je tog dana datum koji je i on mislio.

Medijski izvor je otkrio da dečak masovni ubica svakodnevno beleži datume kako bi bio u toku i znao vremenske odrednice.

Sve oko sebe, je tada zgrozio i izjavom da planira kupovinu poklona za praznike.

Treba da kupim poklone za porodicu i prijatelje. Treba sve naći ono što vole, potrebno mi je vreme - govorio je monstrum vidno zabrinut.

Zaposleni na Klinici za neurologiju i psihijatriju za  decu i omladinu su u neverici međusobno prepričavali užas koji su čuli, kao što obično i rade nakon šokantnih zahteva najmlađeg masobnog ubice u svetu.

- Kada čujete sve šta taj dečak traži, šta mu smeta u bolnici od navodno neukusne i nezačinjene hrane do galame bolesne dece i stare zgrade, i kako priča o spoljašnjem svetu deluje vam kao da on nije svestan užasa koji je napravio iako na pitanja stručnjaka i policije uvek kaže da zna zašto je hospitalizovan - rekao je ranije za medije izvor iz bolnice.

Izvor: Srbija Danas/Informer/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.