NEIMARI

Izvor: Kurir, 30.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIMARI

Lepa Brena sa suprugom Bobom gradi hotel i poslovno turistički centar na Zlatiboru

Estradna diva Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović rešili su da se upuste u još jedan unosan biznis, a to je gradnja hotela i poslovno-turističkog centra na Zlatiboru, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora bliskog poznatom paru:

- Brena i Boba će uskoro početi da grade hotel na Zlatiboru koji će nositi oznaku deluks - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Po ugledu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na svetske ski-centre, i ovaj na našoj planinskoj lepotici će imati svrhu da okuplja sportiste, biznismene i ljude željne opuštanja. Unutrašnjost hotela biće luksuzno opremljena, a budućim posetiocima će na raspolaganju biti luksuzni apartmani, kupatila sa đakuzijem, teretana i sve ostalo što podrazumeva objekat sa više zvezdica. Boba je sa projektantima već završio plan, prikupio sve potrebne papire i preokupiran je idejom o centru u čijem sklopu bi trebalo da bude i teniski teren, zatim sportska hala, kongresna dvorana i još štošta, što će se prostirati na oko 20.000 kvadrata. U ovaj neimarski poduhvat poznati par je uložio više od 20 miliona evra, što će se sigurno pokazati kao odlična investicija - zaključuje naš izvor.

Bilo kako bilo, Zlatibor će uskoro postati lepši i bogatiji za još jedan luksuzni objekat, a Živojinovići će na ovoj planini uskoro biti svoji na svome!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.