NEDELJNIK „VREME“ PROTIV PROFESORA MIĆE JOVANOVIĆA

Izvor: Press, 10.Maj.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNIK „VREME“ PROTIV PROFESORA MIĆE JOVANOVIĆA

Evo, sedim večeras za kompjuterom i čitam naslovne strane nekih dnevnih i nedeljnih novina. I – evo šta vidim u nedeljniku „Vreme“. Naslovna strana nedeljnika, opet, pljuje po Mići Jovanoviću. Nije im bilo dovoljno što su učestvovali u najstrašnijem medijskom linču ovog čoveka 2014. godine, nego nastavljaju!!!

Da podsetimo da je Megatrend univerzitet, 2013. godine,  dobio pravosnažnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << presudu protiv ovog nedeljnika. Kod izricanja presude (vrednost oko 20,000 evra), Dragoljub Žarković, glavni i odgovorni urednik – samo što nije pao u nesvest! Tražena je hitna pomoć! Sa ovakvom kaznom Žarković je mogao odmah da zatvori svoj nedeljnnik. Advokat profesora Miće Jovanovića je pozvao profesora i profesor je, velikodušno – oprostio kaznu i odrekao se odštete! Žarković i njegovi nalogodavci su sada, gebelsovski, isfabrikovali „sajber kriminal“, ignorišući činjenicu da su svi navodno „hakovani“ tekstovi na engleskom jeziku i da po stilu i načinu podsećaju na tzv. „mlade naučnike“ iz Engleske, koji su isfabrikovali brdo laži o doktoratu ministra Nebojše Stefanovića i doktoratu profesora Jovanovića. Inače, „mlada naučnica“ Miljana Radivojević je, da podsetimo, najveći plagijator u istoriji Velike Britanije, koja je plagirala 100% svoje doktorske disertacije na UCL iz Londona, a tzv. „mladi naučnik“ Marko Milanović sa Univerziteta Notingem se, godinama, predstavljao kao profesor, a jedva da je bio asistent. Loš engleski jezik ukazuje da su pomenuti „mladi naučnici“ daleko od svojih izmišljenih titula.
Dakle, „Vreme“ ponovo ne ostavlja na miru profesora Jovanovića, što će, umesto njihovog prozivanja za „sajber kriminal“, rezultirati u ponovnoj tužbi protiv glavnog i odgovornog urednika nedeljnika „Vreme“, uz ponovno reaktiviranje tužbe iz 2013. godine.

Piše: Maša Radivojević.
 
 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.