NEĆU DOĆI SUTRA NA POSAO JER ĆU BITI UHAPŠEN! Sudija (72) poslao jezivu poruku kolegama, mislili da bunca, a onda zatekli JEZIV PRIZOR U NJEGOVOM DOMU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 07:13

"NEĆU DOĆI SUTRA NA POSAO JER ĆU BITI UHAPŠEN!" Sudija (72) poslao jezivu poruku kolegama, mislili da bunca, a onda zatekli JEZIV PRIZOR U NJEGOVOM DOMU!

Sudija ubio suprugu nakon svađe u restoranu.

Sudija iz južne Kalifornije optužen da je ubio svoju suprugu dok je bio pijan poslao je svom osoblju poruku nekoliko minuta nakon zločina da ih obavesti da neće doći na posao sledećeg dana jer će biti uhapšen, rekli su tužioci u petak.

- Prosto mi je pukao film. Upucao sam svoju suprugu. Neću biti sutra na poslu. Biću u pritvoru. Žao mi je - napisao je 72-godišnji sudija Višeg suda okruga Orindž Džefri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ferguson svom službeniku nakon što je ubio svoju ženu Šeril (65) u njihovoj kući u Anahejm Hilsu.

Do ubistva je došlo nakon svađe. Par je večerao zajedno u restoranu 3 avgusta kad su započeli svađu i nastavili je kad su se vratili kući.

Šeril je navodno rekla svom mužu nešto u smislu „zašto ne uperiš pravi pištolj ka meni“, na šta je on izvukao pištolj koji je držao privezan uz članak i upucao je u grudi, preneo je „Njujork post“. Pucnjavu je prijavio njihov sin, koji je policiji rekao da je njegov otac previše pio i da je ispalio metak na njegovu majku.

Ferguson je takođe pozvao policiju, koja je kasnije rekla da je „zaudarao na alkohol“.

- Čoveče, ne mogu da verujem da sam ovo uradio – rekao je Ferguson, prema sudskim dokumentima.

Istražitelji su u njegovoj kući našli 47 komada oružja, uključujući pištolj kojim je upucao svoju ženu, kao i preko 26.000 metaka. Sudija je priveden ali oslobođen narednog dana uz kauciju od milion dolara. Tužioci traže nove uslove za kauciju nakon što su naveli da gomila oružja ukazuje da on može da predstavlja rizik po javnu bezbednost kao i od bega. Oni traže da Ferguson preda svoj pasoš, da nosi nanogvicu i da ne poseduje alkohol niti oružje do nove pojave na sudu 1. septembra. Iako je Ferguson navodno priznao, njegov advokat tvrdi da je smrt Šeril bila posledica „nesreće i ništa više“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.