NECIVILIZOVANI SADISTI I MRZITELJI Brnabić Đilasovim medijima: Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 02:15

"NECIVILIZOVANI SADISTI I MRZITELJI" Brnabić Đilasovim medijima: Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo

Oglasila se premijerka Srbije Ana Brnabić povodom teksta u listu "Danas".

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na tekst koji je objavljen u "Danasu" pod naslovom "Albanac u Beogradu: Ko je Fahri Musliu, za koga je Vučić govorio da mu nije otac?"

Ovim ste sve o sebi rekli.

Vi ste "profesionalni" mediji?!? Necivilizovani sadisti i mrzitelji. Udarate u nadi da niko ovo ne može da izdrži, da njegova porodica ne može da izdrži.

Sram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo.

Podrška @avucic i porodici Vučić. Pobedićemo! pic.twitter.com/PhSywGUZJm

— Ana Brnabic (@anabrnabic) November 2, 2023

- Ovim ste sve o sebi rekli. Vi ste "profesionalni" mediji?!? Necivilizovani sadisti i mrzitelji. Udarate u nadi da niko ovo ne može da izdrži, da njegova porodica ne može da izdrži. Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo. Podrška Vučiću i porodici Vučić. Pobedićemo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.