NEĆETE VEROVATI KO STOJI IZA DOJAVE O BOMBI U SMEDEREVSKOJ GIMNAZIJI: Policija saopštila sve detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 17:58

NEĆETE VEROVATI KO STOJI IZA DOJAVE O BOMBI U SMEDEREVSKOJ GIMNAZIJI: Policija saopštila sve detalje

Utvrđeno je da je reč o lažnoj dojavi.

Policija u Smederevu rasvetlila je slučaj o postavljenoj bombi u Gimnaziji u ovom gradu i protiv osumnjičenog šesnaestogodišnjeg učenika podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Nakon telefonske dojave Policijskoj upravi danas u 13.10 časova, na mesto događaja su odmah izašli policijski službenici, vatrogasci-spasioci i ekipa hitne pomoći.

Učenici i nastavnici su brzo i bezbedno evakuisani iz škole i obavljen je pregled svih prostorija, kojim je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen maloljetnik osumnjičen za lažnu dojavu o postavljenoj bombi

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

SMEDEREVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvjetlili su lažnu dojavu o postavljenoj bombi u Gimnaziji u ovom gradu i protiv osumnjičenog za tu lažnu dojavu, 16-godišnjeg učenika podnijeće krivičnu prijavu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.