NEĆE OSVETU, SAMO PRAVDU! Tužilaštvo se oglasilo zbog SILOVANJA u javnom wc-u: Žrtva (13) je ZRELA, odgovorna i objektivna

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 11:20

NEĆE OSVETU, SAMO PRAVDU! Tužilaštvo se oglasilo zbog SILOVANJA u javnom wc-u: Žrtva (13) je ZRELA, odgovorna i objektivna

Tinejdžeri silovali devojčicu (13), dok je njen dečko (17) gledao.

Devojčicu (13), iz Italije, napala su i brutalno silovala sedmorica mladića iz Egipta, u javnom toaletu, dok su njenog momka pretukli i naterali da prisustvuje zločinu. 

- Ona neće osvetu, ona samo traži pravdu -  reči su sicilijanskog tužioca zaduženog za ovaj slučaj.

- Video sam devojčicu prilikom saslušanja. Iako je bila povređena, bila je veoma odlučna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da traži pravdu. Iako devojčica, veoma je zrela za svoje godine. Toliko je objektivna. Ona nije nijednog trenutka bila osvetoljubiva, samo je želela da identifikuje ljude koji su počinili ovaj zločin - rekao je tužilac.

Napad se dogodio 30. januara u jutarnjim časovima, dok je bila u četnji parkom sa svojim momkom (17).

- Dvojica su me zgrabila, a ostali su uhvatili mog momka. Onda su nas odveli u javni toalet. Bilo je kao u noćnoj mori, nikoga nije bilo tamo u tom trenutku - reči su napastvovane devojčice. 

Navodi da je sve trajalo je oko 30 minuta i da su je dvojica silovala, dok su ostali gledali. Nakon toga, maloletnici su pozvali policiju.

Tužilac navodi da je devojčica jako zrela za svoje godine i da je pravda sve što ona želi. Ne razmišlja o osveti, već samo o prepoznavanju žrtava.

- Ova devojčica, koja je žrtva teškog zločina dala je primer kako treba biti objektivan, da treba verovati u pravosudni sistem i prijaviti sve - dodao je tužilac.

I sami napadači su tinejdžeri, izmđu 15 i 19 godina. 

Žrtva je identifikovala trojicu od njih, dok je u identifikaciji ostalih pomogao njen sedamnaestogodišnji dečko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.