NEĆE MU IĆI KAKO JE ZAMISLIO! Vučić se oglasio povodom terora Kurtijevih specijalaca pa poručio: Pred nama je težak period

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 15:57

"NEĆE MU IĆI KAKO JE ZAMISLIO!" Vučić se oglasio povodom terora Kurtijevih specijalaca pa poručio: Pred nama je težak period

Veliki izazove za srpski narod i državu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se hapšenja na severu Kosova i Metohije nastaviti, jer je namera Aljbina Kurtija da hapsi sve koji su sposobni da brane sever KiM.

- Kurtijeva je namera da sve one koji su fizički i intelektualno sposobni da brane Sever, da ih sve pohapsi, ne bi li proterao ljude ili zauzeo sever KiM - rekao je Vučić, komentarišući najnovije provođenje Srbina kod Bistričkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mosta.

Vučić je dodao da je pred nama težak period.

- Svakako težak period pred nama, ali neće mu to ići lako kako je zamislio - rekao je predsednik Srbije.

Podsetimo, Kurtijevi specijalci juče su kod Bistričkog mosta priveli na informativni razgovor Aleksandra Alagiću, sportistu koji od hapšenja Miluna Milenkovića vodi Kik boks klub u Severnoj Mitrovici.

Tzv. kosovska policija je na Bistričkom mostu zaustavila njegovo vozilo, on je odveden na saslušanje i nakon toga je pušten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.