NEĆE BITI PARTIJSKIH ULICA

Izvor: Kurir, 12.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE BITI PARTIJSKIH ULICA

Aleksandar Vučić predstavio tim SRS za upravljanje prestonicom

BEOGRAD - Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić predstavio je juče tim ove stranke za Beograd. Kako je naveo, ovaj tim je spreman da pobedi korupciju u upravi prestonice i pokaže brigu za građane, a čine ga stručni ljudi, njegovi saradnici koji žele i mogu da se uhvate u koštac s problemima.

- Posle naše pobede na izborima 11. maja, nećemo poznavati partijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razlike kad treba da se asfaltira ulica ili popravi osvetljenje, neće biti revanšizma ni osvete, ali svi iz dosadašnje gradske vlasti koji su bili fokusirani na sopstvene interese, a za grad su uradili nedovoljno i veoma malo, odgovaraće pred državnim organima. Imali su osam godina da pokažu šta znaju - naglasio je Vučić i rekao da je uveren da će dobiti podršku građana.

Objasnivši da „pobednički tim“ srpskih Radikala želi da uradi najznačajnije infrastrukturne objekte, ali, pre svega, da pokaže brigu prema Beograđanima, Vučić je istakao da je sporna izgradnja mosta preko Save poverena slovenačkoj firmi koja je pod istragom u svojoj zemlji.

- Radovi te firme su loši, stalno kasne i nijedan posao ta firma nije valjano obavila. Time je gradska vlast dodelila posao veka sumnjivoj firmi, i to je slučaj korupcije koji pokazuje bahatost prema Beograđanima. Od tog novca mogli smo da izgradimo dva mosta, ili da opremimo škole i izgradimo obdaništa - naglasio je Vučić.

Tim koji će, kako je rekao Vučić, jedini obići svako beogradsko naselje, između ostalih, čine profesor ekonomije Sreten Sokić, finansija Zoran Bingulac i lekari Paja Momčilov i Moma Babić, a među njima će biti i ljudi koje je „dosovska vlast smenjivala jer su bili najstručniji“. Srpska radikalna stranka će na listi imati 110 kandidata.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.