NEBOJŠA STEFANOVIĆ STIGAO U SUK: Prošao pored novinara, nije ni reč rekao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:04

NEBOJŠA STEFANOVIĆ STIGAO U SUK: Prošao pored novinara, nije ni reč rekao (FOTO)

Prethodno je izjavu u svojstvu građanina dala i nekadašnja državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović.

Ministar odbrane i bivši ministar unutrašnji poslova Nebojša Stefanović stigao je danas oko 14 časova u Sektor unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje je proteklih dana iznosio u javnost.

- Gospodin Stefanović i gospođa Hrkalović, kao nekadašnji najviši rukovodioci Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unutrašnjih poslova su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti - saopštio je juče MUP.

Inače, Više javno tužilaštvo juče je saopštilo da će po njihovom nalogu SUK MUP Srbije obaviti razgovore sa Stefanovićem i Hrkalovićevom u svojstvu građana. To se, prvenstveno, odnosi na proveru navoda Hrkalovićeve u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.

Podsetimo, Hrkalovićeva i Stefanović izneli su međusobne teške optužbe. Ona je u svojim javnim nastupima tvrdila da je bivši ministar policije nezakonito prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je učestvovao u montiranju afere "Jovanjica", kao i da je štitio kriminalnu grupu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stefanović i Hrkalovićeva dali iskaze u Sektoru unutrašnje kontrole

Izvor: Danas, 24.Jun.2022

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i nekadašnja državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijana Hrkalović dali su iskaze u Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, prenela je danas televizija N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.