NEBOJŠA KRSTIĆ RAZVALIO LICEMERJE FEJK EKOLOGA: Ovo što se u Srbiji dešava je TRAGIKOMEDIJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 14:56

NEBOJŠA KRSTIĆ RAZVALIO LICEMERJE FEJK EKOLOGA: "Ovo što se u Srbiji dešava je TRAGIKOMEDIJA" (VIDEO)

Raskrinkane sve laži.

Nebojša Krstić raskrinkao licemerje "fejk" ekologa koji danas blokiraju sve puteve u Srbiji i ne daju poštenim građanima da obavljaju svoje svakodnevne obaveze i dužnosti.

- Skupljanje na benzinskoj pumpi sa automobilima koji ispuštaju ugljen-dioksid i pripremanje za blokadu mostova automobilima je borba za ekologiju? To je tragikomedija! - rekao je Nebojša nakon snimka koji se pojavio na društvenim mrežama.

NEBOJŠA KRSTIĆ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RAZVALIO LICEMERJE FEJK EKOLOGA@henry_miller69 i snimku navodnih ekologa kod BENZINSKE PUMPE:

"Skupljanje na benzinskoj pumpi sa automobilima koji ispuštaju ugljen-dioksid i pripremanje za blokadu mostova automobilima je borba za ekologiju? TO JE TRAGIKOMEDIJA!" pic.twitter.com/nJ4t7uooqx

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 4, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.