NE radite OVO, nikada (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE radite OVO, nikada (VIDEO)

I pored brojnih upozorenja da se Beograđani klone novih pokušaja skokova s mosta iz "hobija", dogodio se još jedan rizični skok.

Foto: youtube/printscreen

Muškarac u kupaćim gaćama, pre skoka pozirao je sa leptir-mašnom oko vrata, a pre nego što je skočio sa Mosta na Adi rekao je:

"Ako me kojim slučajem uhvati policija i odvede kod 'Čika Laze' doktorima, neuropsihijatrima, psijhijatrima, hoću da im poručim da nisam lud, nego normalan" .
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Snimak je objavljen pod nazivom: "Ada mosss i skok sa istoga ili ti kako doživeti "slobodan pad" od 9,72m/s :)) "

Muškarac sa snimka kaže da je skok posvetio dečaku iz Novog Sada koji ide u peti razred.

On je, pre nego što se bacio sa mosta svim ljudima sveta poručio "All you need is love".



Izvor: youtube

Ovo nije prvi skok u kom Beograđani rizikuju živote bez razloga. Na Internetu se u 12. jula pojavio snimak iz Beograda na kojem se vidi mladić kako skače u reku s Mosta na Adi. Pre toga i jedna devojka skočila je  s najvišeg mosta u Novom Sadu, zato što je "pogodila pesma".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.