NE ZOVU JE ZA DŽABE MAHERKA: Pogledajte šta ova žena radi mesecima po Beogradu, a ni POLICIJA joj ne može nista (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 13:47

NE ZOVU JE ZA DŽABE MAHERKA: Pogledajte šta ova žena radi mesecima po Beogradu, a ni POLICIJA joj ne može nista (VIDEO)

Ima posla ko hoće da radi.

Ko zna šta je sve ova žena, pravi fantom bez maske, kupila za 2.000 dinara koje mulja pri svakoj kupovini.

Ona "ojadi" prodavce na sitno, kupujući doručak i grickalice, ali kada se sve sabere, njena novčanica od 2.000 dinara kojom maše "zaradi" možda i celu platu za nedelju dana.

Ona uspešno zamajava prodavce pričom, traži i kopa sitniš po novčaniku, a onda krupnu novčanicu koju je pokazala ranije vrati u novčanik i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubeđuje da je sve uredno platila. Okrene se i ode, a tek na kameri jasno se vidi prevara.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Vidi se i njeno lice, ljudi je već znaju i komentarišu na društvenim mrežama "Opet ista fora...", ali ona nastavlja po dobro opravdanom receptu. Ide u razne krajeve grada, zalazi u male lokale i bez srama uzima robu i kusur koji joj nikako ne pripada.

Ko će da je tuži zbog par hiljada dinara? Vodi ona računa da ne pretera sa plenom. Ali, neko i to mora da plati, a najčešće plaćaju prodavci koje je prevarila.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.