NE ZNAM GDE SAM ZAKAZAO KAO OTAC Ubica sestara sa Bežanijske kose sahranjen pored brata: Otac se oprostio POTRESNIM REČIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 14:31

"NE ZNAM GDE SAM ZAKAZAO KAO OTAC" Ubica sestara sa Bežanijske kose sahranjen pored brata: Otac se oprostio POTRESNIM REČIMA

Njihov otac održao je govor na sahrani i rekao da su imali težak život i da mora da je negde zakazao kao otac kad se ovako nešto dogodilo.

Muškarac (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara (76) i (78) na Bežanijskoj kosi sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a on njega su se oprostili najbliži.

On je sahranjen pored brata koji je tragično poginuo pre samo nekoliko godina.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Ne znam gde sam zakazao kao otac, ali negde sigurno jesam. Ako me čuješ pozdravi mi Peđu, voleće vas tata obojicu dok je živ - rekao je uplakani otac.

Podsetimo, tela sestara pronađena na Svetog Jovana 20. januara, a ubica je bio blizak sa jednom od njih, sa kojom se upoznao u staračkom domu.

Naime, muškarac je održavao odlične odnose sa sestrom jer je znao da ona ima novac, a on je bio u problemu.

- Družio se sa njom, pomagao njoj i njenoj sestri ako im nešto treba. Žena je verovatno pomislila da će im se naći kad im nešto zatreba pošto nikog drugog nisu imale. Išao je i da im čestita Božić, prosto im se uvukao pod kožu - rekao je ranije izvor medija i dodao:

- Pretpostavlja se da je on želeo pare da im izvuče bez da ikoga povredi, ali da je žena shvatila o čemu se radi i da njihov odnos ipak nije kakav je mislila da jeste, te je odbila da mu samo da novac. Tu je izgubio kontrolu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otac ubice sestara smogao snage da održi govor na Goranovoj sahrani:"Ne znam gde sam zakazao kao roditelj, pozdravi brata""

Izvor: 24sedam.rs, 31.Jan.2023

Tela sestara pronađena su na Svetog Jovana 20. januara, a Goran je bio blizak sa jednom od njih

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.