NE ZNAM DA LI JE DOŽIVOTNA KAZNA DOVOLJNA Potresna ispovest Anastasijine majke: Ubili su je na jezivi način...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 19:20

"NE ZNAM DA LI JE DOŽIVOTNA KAZNA DOVOLJNA" Potresna ispovest Anastasijine majke: "Ubili su je na jezivi način..."

Majka uverena da nije to uradio sam.

- Ne samo da mislim, već sam uverena da on nije to uradio sam. Sigurno je imao saučesnike. Ubili su mi dete na jeziv način, nemam reči - rekla je Anastasijina majka.

Osumnjičeni za smrt devojke iz Poljske Anastasije Rubinske na Kosu, 32-Bangladešanin, suočiće se danas sa dodatnim optužbama ta otmicu i ubistvo s umišljajem, javlja grčki portal "Prototema".

U isto vreme, majka 27-godišnja devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je ubijena javila se tom portalu.

- Za mene Anastasija živi. Imam utisak da je negde otišla na put, jer je mnogo putovala, i zamišljam da je negde na putovanju, da je negde u Grčkoj, a mi jednostavno nemamo telefonski kontakt i ne verujem da nije živa. Ne mogu da verujem i mislim da nije ona ta koju su pronašli -

- Osećam da živi i ne mogu da shvatim njenu smrt. Bila je veoma dobra devojka, moja omiljena ćerka i imali smo veoma dobar odnos. Za mene, Anastasija živi i samo je na putovanju. Ne mogu da verujem da se radi o mojoj ćerki - dodala je majka.

Istovremeno, povodom novih tužbi protiv 32-godišnjaka iz Bangladeša za silovanje i ubistvo s umišljajem, ona je naglasila da je uverena da je imao saučesnike.

- Ne samo da mislim, već sam uverena da on nije to uradio sam. Sigurno je imao saučesnike. Ubili su mi dete na jeziv način, nemam reči - rekla je ona.

- Nemam reči. Ne znam da li je doživotna ili smrtna kazna dovoljna, jer on mora da prođe kroz ono kroz šta je prošla moja ćerka - dodala je Anastasijina majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.