NE VOLIM KADA NIJE TU... Muž preminule srpske karatistkinje objavom RASTUŽIO SVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 18:19

"NE VOLIM KADA NIJE TU..." Muž preminule srpske karatistkinje objavom RASTUŽIO SVE (FOTO)

Snežana Pantić, legendarna srpska karatistkinja, preminula je u 44. godini života.

Nekadašnji golman Partizana Đorđe Pantić, suprug preminule srpske karatistkinje Snežane Pantić, na svom instagram profilu je pre samo mesec dana podelio sve ono šta oseća povodom borbe koju je vodila njegova supruga, ali i to kako provode vreme zajedno. Nažalost, tužna vest danas je potresla mnoge, Snežana nije izdržala i preminula je u svojoj 44. godini života.

- Subotom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujutro imamo naše vreme, što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro ni ne viđamo. Ne volim kada nije tu. Zvućim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kada provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek negde tu bila, ispred nas ili iza ćošća, nekada smo je na kratko proterivali, ali na kraju dana, naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte na reč, znam o čemu pričam - napisao je on krajem prošle godine na svom instagram profilu.

Podsetimo, Snežana je rođena 18. juna 1978, u bogatoj karijeri je postala i prvakinja Evrope (2006), a do povlačenja je u svoju sportsku riznicu donela više od 30 titula i preko 100 medalja.

Po završetku karijere, ostala je verna sportu u kom se proslavila i koji je u Srbiji proslavila, pa je pozvana od strane Svetske karate federacije da postane član njene sportske komisije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.