NE VERUJTE ŽENI KOJA PLAČE BEZ SUZA Detektiv Braca o detaljima Matejevog nestanka: Zbog OVOGA veruje da su MAJINE EMOCIJE LAŽNE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 13:21

"NE VERUJTE ŽENI KOJA PLAČE BEZ SUZA" Detektiv Braca o detaljima Matejevog nestanka: Zbog OVOGA veruje da su MAJINE EMOCIJE LAŽNE (VIDEO)

Detektiv Braca Zdraković odlučio je još jednom da se osvrne na intervju koji je Maja skoro dala u vezi sa nestankom svog prijatelja. 

Prošlo je više od mesec dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu. 

Srpska, ali i Hrvatska policija brzom reakcijom krenuli su u potragu kako niz samu reku Savu, za koju se sumnja da je Matej uskočio u nju i utopio se, tako i po celom Beogradu, kako bi svi bili sigurni da su proverili sve informacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamere, i mesta za koje se sumnja da bi Matej Periš mogao biti tamo.

Od samog početka potrage za mladim Splićaninom, bilo je dosta komentara o njegovom nestanku, a u priču se uključila i njegova drugarica Maja Sopta.

Podsetimo, ona je nedavno dala intervju u kom je objasnila da nije mogla da se javi Mateju na poziv, jer je pokušavala da parkira auto po snegu i ledu.

Temu Maje i Mateja komentarisali su mnogi, a detektiv Braca Zdraković odlučio je još jednom da se osvrne na intervju koji je skoro dala u vezi sa nestankom svog prijatelja.

Kako navodi Zdravković u svojoj jutjub emsiji "Čudne priće", u intervjuu je osetio nedostatak emocije koje je Maja plasirala gledaocima. 

- U jednom trenutku ona je rekla da svi prestanu da vode istragu u vezi sa nestankom Mateja jer ometaju policiju u njenom radu. Ne znam da li se to odnosi i na njegovog oca koji je došao iz Splita. Samim tim što se nalazi ovde i što daje izjave u vezi svog nestalog sina kao roditelj, po njenoj priči on ometa istragu srpske policije - rekao je Zdravković.

On je dodao i da misli da Maja nije u pravu i da je pravo svakog roditelja da traži svoje dete.

- Nenad može da koristi sve načine za koje smatra da mogu doprineti da se dete pronađe živo ili ne daj bože mrtvo. Maja je rekla u jednom momentu isto da se ona ne bavi turizmom koji može biti doveden u sumnju i da neki ljudi koji je prozivaju da ima veze sa kriminalom nisu u pravu. Ova priča ne treba da se svodi na to da se vodi istraga o Maji. To je stvar hrvatske policije. Mene interesuje istina - gde je Matej i zbog čega je nestao - naveo je Braca.

Braca je obrazložio da mu Majina izjava da nije imala kontakta sa njim u trenutku nestanka deluje sumnjivo.

- Takođe u intervjuu, Maja je rekla čudnu stvar. Da je imala veliki problem da se uparkira ispred restorana "Babaroga" zbog snega i leda i da nije navikla na takve uslove i da se iz tog razloga nije javila Mateju. Međutim, tih dana u Beogradu nije bilo snega i leda. Ja sam bio u gradu, bilo je sunčano i lepo vreme. Možda je bila u Vladivostoku, ali u Beogradu nije bilo snega.

On je insistirao na tome da mu emocije Matejeve prijateljice ne deluju iskreno.

- Maja mi nije delovala kao da pati za nestalim prijateljem. Rekla da ga je samo znala iz viđenja jer su obavljali isti posao u Splitu. Sve vreme je govorila o sebi, nijednom nije rekla šta je preduzela da bi se on pronašao. Govori kako je prošla poligraf, a zašto je bila na njemu ako nije bila sumnjiva. Zašto pokazuje pasoš? Imam utisak kao da je dobila režiranu priču šta treba da kaže za taj intervju - naveo je detektiv.

Dodao je da možda greši, ali da misli da u Majinoj priči nema iskrenosti niti želje za pronalaženjem nestalog Splićanina.

- Sve vreme se pravdala i zbog toga imam osećaj da nešto krije. Da je meni nestao prijatelj, bilo bi mi važno samo da znam gde je nestao, iz kog razloga i da li će ikada biti pronađen. Nijednog momenta kod nje nisam video znak pitanja šta je sa Matejom i gde je nestao. Nikada ne verujte ženama koje plaču bez suza - objasnio je Braca u svojoj jutjub emisiji.

- Nijednu izjavu nije zalila nijednom suzom. Ako je to bol i žal, onda svaka joj čast - zaključuje Zdravković.

Podsetimo, noć pred proslavu Nove godine, Splićanin Matej Periš je sa svojim društvom izašao u klub "Gotik", a već tačno mesec dana je prošlo od tada i od njega i dalje nema ni traga ni glasa.

On je iz nepoznatih razloga napustio klub posle ponoći, trčao ulicama Beograda i nestao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.