NE VERUJTE PREVARANTIMA: Nelegalan priključak

Izvor: Mondo, 25.Maj.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VERUJTE PREVARANTIMA: Nelegalan priključak

Prevaranti nude građanima okoline Sremske Kamenice priključenje na nelegalnu vodovodnu mrežu, upozoravaju iz Vodovoda.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Nepoznate osobe koje stanovnicima okoline Sremske Kamenice nude priključenje na nelegalno izgrađenu vodovodnu mrežu po ceni od 37.000 dinara nemaju ugovor o saradnji sa novosadskim "Vodovodom i kanalizacijom" i radi se o prevarantima, saopšteno je danas iz te državne firme.

Kako se navodi iz JKP Vodovod i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kanalizacija iz Novog Sada, u naselju Artiljevo u Sremskoj Kamenici pojavila su se nepoznata lica koja pokreću inicijativu za izgradnju vodovodne mreže u tom naselju.

Prevara: Kupovao preko oglasa uz lažne naloge

Oni, navodno, nude građanima izgradnju nelegalnog priključka na takođe nelegalno izgrađenu vodovodnu mrežu po ceni od 37.000 dinara.

"Vodovod i kanalizacija ovim putem obaveštava građane Artiljeva da je reč o nelegalnim radnjama, te da naše preduzeće nije sklopilo nikakav ugovor o saradnji sa licima koja su odgovorna za ovu prevaru. Takođe, obaveštene su i sve nadležne inspekcijske službe u Novom Sadu", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.