NE UKLAPA SE U MATRICU KOJU SU IM IZDIKTIRALE GAZDE Đukanović o ćutanju opozicionih medija na svedočenje Srđana Lalića

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 16:02

"NE UKLAPA SE U MATRICU KOJU SU IM IZDIKTIRALE GAZDE" Đukanović o ćutanju opozicionih medija na svedočenje Srđana Lalića

Đukanović je pozvao ljude da se sete kako su N1 i Nova S "divljali i veru poklanjali kada su Belivuk i Miljković davali svoju odbranu".

Poslanik SNS u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Vladimir Đukanović, osvrnuo se na izostanak specijalnih emisija na TV N1 i TV Nova S, povodom svedočenja Srđana Lalića na suđenju Veljku Belivuku i njegovom klanu.

Evo već treći dan od svedočenja Srđana Lalića, ali nema specijalnih emisija N1 i NOVA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S o tom svedočenju. Nema Vuka Cvijića, samozvanog novinara i "stručnjaka" za crnu hroniku, nema komentara Jelene Obućine, niti nastupa tzv. novinara Slobe Georgieva. Ućutao se i onaj polupismeni Dojčinović - napisao je Đukanović na Telegram stranici "Analiza stanja".

On je pozvao ljude da se sete kako su pomenuti "divljali i veru poklanjali kada su Belivuk i Miljković davali svoju odbranu".

Setite se da su na svim nastupima tražili provere njihovih navoda i setite se koliko su sve činili da kriminalizuju Danila Vučića i Andreja Vučića. Sada, kada je ovaj Lalić rekao da su Miljković i ekipa hteli da podmetnu preko medija ubistvo Lazara Vukićevića Danilu Vučiću, nema ih nigde da daju komentar - konstatovao je Đukanović.

On je zaključio da se to "ne uklapa u zadatu matricu koju su im gazde izditkirale".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.