NE SLUTI NA DOBRO! NASA objavila fotografiju Sunca kao UŽARENE BUNDEVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SLUTI NA DOBRO! NASA objavila fotografiju Sunca kao UŽARENE BUNDEVE (FOTO)

Rezultat aktivnih regiona na užarenoj zvezdi

Američka svemirska agencija objavila je fotografiju na društvenim mrežama na kojoj Sunce izgleda poput džinovske zapaljene bundeve!

NASA je sablasnu sliku snimila 8. oktobra 2014. "Lice" Sunca, kako je objašnjeno, rezultat je aktivnih regiona na zvezdi koji su goreli više od drugih.

- To su markeri intenzivnog i kompleksnog seta magnetnih polja u sunčevoj atmosferi koroni. Na ovoj slici spojena su dva seta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekstremnih ultraljubičastih talasnih dužina na 171 i 193 Angstrema, tipično bojenih u zlatno i žuto kako bi stvorio izgled dostojan Noći veštica - navela je agencija u saopštenju.

Solarna dinamička opservatorija NASA, koja je snimila ovu fotografiju visoke rezolucije, prati Sunce iz njegove orbite u svemiru.

NASA je pozvala ljude da učitaju fotografiju - baš na vreme za Noć veštica.

Počeli su sa čišćenjem kanalizacije, pa naišli na 64 KILOMETRA GADOSTI

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.