NE PUŠTA GA VIRUS: Oglasio se Džonson nakon noći provedene u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 16:10

NE PUŠTA GA VIRUS: Oglasio se Džonson nakon noći provedene u bolnici

Britanski premijer oboleo pre desetak dana

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da je u bolnici podvrgnut rutinskim testovima na simptome novog korona virusa, ali da je dobro raspoložen i u kontaktu sa svojim timom.

- Po savetu mog doktora otišao sam u bolnicu na rutinske testove jer još osećam simptome korona virusa. Dobro sam raspoložen i u kontaktu sam sa svojim timom dok radimo na borbi protiv ovog virusa, a da bi svi bili bezbedni - napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džonson na Tviteru.

Last night, on the advice of my doctor, I went into hospital for some routine tests as I’m still experiencing coronavirus symptoms. I’m in good spirits and keeping in touch with my team, as we work together to fight this virus and keep everyone safe.

— Boris Johnson #StayHomeSaveLives (@BorisJohnson) April 6, 2020

Britanski premijer je sinoć opet primljen u bolnicu jer simptome korona virusa osećao i 10 dana nakon što je oboleo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.