NE PRISTAJE NA PRITISKE! Predsednik Milatović jasno poručio: Neprihvatljiv bilo koji pokušaj mešanja u formiranje vlade Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 10:24

NE PRISTAJE NA PRITISKE! Predsednik Milatović jasno poručio: Neprihvatljiv bilo koji pokušaj mešanja u formiranje vlade Crne Gore

Set parcijalnih interesa prepliće se u Crnoj Gori.

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da kao predsednik smatra "neprihvatljivim bilo koji pokušaj posrednog ili neposrednog mešanja inostranih aktera (iz regiona ili ostatka sveta) u kreiranje Vlade u Crnoj Gori".

Milatović je na platformi X (Tviter) napisao da je novi saziv Skupštine odraz volje građanki i građana koji su, shodno Ustavu, nosioci suverenosti.

- Očekujem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << formiranje 44. Vlade bude utemeljeno na slobodno izraženoj volji građana i građanki na proteklim parlamentarnim izborima, kao i na programskim prioritetima koji će omogućiti ubrzano članstvo Crne Gore u EU, rast životnog standarda i izgradnju pravne države - napisao je Milatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milatović: Neprihvatljivo da se bilo ko sa strane meša u formiranje crnogorske Vlade

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2023

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da je neprihvatljiv bilo koji pokušaj posrednog ili neposrednog mešanja inostranih aktera (iz regiona ili ostatka sveta) u kreiranje Vlade u Crnoj Gori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.