NE PADA MI NA PAMET DA LAŽEM SVOJ NAROD Vučić upozorava - u toku je etničko čišćenje Srba na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 17:20

"NE PADA MI NA PAMET DA LAŽEM SVOJ NAROD" Vučić upozorava - u toku je etničko čišćenje Srba na KiM

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obraća se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je akcija progona i etničkog čišćenja srpskog naroda na KiM, koje sprovodi Priština dobro organizovana, planirana i suštinski podržana i od krugova u međunarodnoj zajednici.

On je na konferenciji za novinare rekao da možda nije trebalo to da kaže i da bi mu, da nije rekao da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toku etničko čišćenje, bilo lakše da objasni situaciju delu naroda koji to ne mora da oseća i trpi i koji u ovom trenutku ima neke druge prioritete oko posla, odmora i svega drugog.

- Bilo bi mi lakše i politički, da zabijem glavu kao noj u pesak i kažem ništa strašno, još poneki Srbin je uhapšen i ništa se nije desilo, živeli smo i živećemo i dalje sa tim. Da li se time dodvoravam neodgovornim tipovima koji bi svakoga dan da vode rat protiv jačih kao što je NATO, ali da to ne rade oni već neko u njihovo ime. Ne, ne pada mi na pamet, ali mi ne pada na pamet da lažem sopstveni narod, lažući sebe da se stvari ne menjaju - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.