NE OSEĆAM SE NAJSJAJNIJE Vranjanac koji je primio dve RAZLIČITE doze vakcina sprema TUŽBU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 13:50

"NE OSEĆAM SE NAJSJAJNIJE" Vranjanac koji je primio dve RAZLIČITE doze vakcina sprema TUŽBU?

Vranjanac Slađan Antić Gera, kaže da je ovih dana na meti brojnih spekulacija o tome kako će tužiti nadležne zbog toga što je greškom primio vakcine dva različita proizvođača.

- Meni je trenutno zdravlje na prvom mestu. Ne mogu da kažem da mi je dobro. Menja se iz dana u dan i ne osećam se najsjanije. Zahvaljujući gradonačelniku Vranja dr Slobodanu Milenkoviću uradio sam komplentne preventivne preglede. Ne bih govorio o svom zdravstvenom stanju u ovom trenutku ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije sjajno vrtoglavice ne prestaju - kaže Antić.

Ovaj Vranjanac kaže da mu najteže pada što mu se niko u ovoj državi nije obratio, ni jedan lekar nije rekao sa kojim se posledicama može suočiti.

- Ja sam se obratio svima od Vranja do Beograda. I uvek sam govorio da nije stvar u tužbama ili u tome da neko dobije otkaz, već u tome da želim da znam na čemu sam. Ali niko mi ni reč nije rekao – kaže Antić.

On dodaje  da što se tiče eventualnih tužbi on je oko toga konsultovao pravni tim advokata. Da li će i koga tužiti ne želi da govori o tome jer kako kaže on nije pravnik i ne zna ko je prava adresa za eventualnu tužbu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.